(Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger)
 
Ved besøg på en af Magiske garners hjemmeside accepterer du nedenstående privatlivspolitik.
Under den samlede benævnelse Magiske garner, er virksomhederne i dette link omfattet.
 
Oversigt
1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Tredjepartscookies
2.6 Cookies fra gemius/trafikmålinger
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger
3.6 GDPR (EU lov om beskyttelse og behandling af privat data)
4. Kontakt
 
 
1. Generelt
Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Magiske garner oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 
 
Magiske garner indsamler oplysninger om dig på to måder:
-Ved brug af cookies
-Ved at du selv afgiver oplysninger
 
2. Cookies
 
2.1. Hvad er cookies?
Første gang du besøger en af Magiske garners hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx sweetdeal.dk, hver gang du kommer på besøg. 
 
2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Magiske garner om dit besøg.
 
For at fastlægge, hvem der besøger Magiske garners hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan finde interesse for dig. Ydermere bruger vi informationerne til at dokumentere og klarlægge værdien af annonceindrykninger over for vores annoncører. 
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Magiske garner.
 
2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på en af Magiske garners hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies. 
 
2.4 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser 
 
Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere, men enkelte er ikke nævnt.
Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".
 
2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
Magiske garner har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies. 
Det kan være vores annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook, AddThis), som sætter disse cookies. 
Formålet med disse cookies er, at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål, at registrere din besvarelse og derfor undgå at du får samme spørgeskema igen.
 
2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)
Magiske garner benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering
Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.
 
Oplysningerne videregives til tredjeparter via Google Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. 
Du kan fravælge at indgå i Google målingen her 
 
3. Personoplysninger
 
3.1 Hvad er personoplysninger?
Magiske garner beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.
 
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Magiske garner.
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.
 
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover i Magiske garner for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 
Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.
 
Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Magiske garner at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.
 

3.6. GDPR – sådan behandler Magiske Garner din personlige oplysninger

Personoplysninger
Magiske Garner behandler oplysninger, der kan bruges til at identificere bestemte fysiske personer nemlig vores kunder. Magiske Garner anvender almindelige oplysninger i form af identifikationsoplysninger (navn, adresse, telefonnummer og mail). Vi anvender og registrere ikke følsomme personoplysninger

Saglige formål
Vi indsamler og opbevarer personoplysninger til køb, salg og levering af varer, samt markedsføring:
Køb salg og levering af produkter:
Kundekartotek (navn, adresse, mail, telefonnummer) (webshop)
Kundekartotek (navn, adresse, mail, telefonnummer) (bogholderisoftware).
Aftale med pakkefirma, som bruger adresse, mail og telefonnr. levering af produkter (formidling af forsendelser)
Markedsføring:
Udsendelse af nyhedsbreve (navn og mail). Alle nyhedsbreve har link til øjeblikkelig frameldelse.

Minimering af data
Vi bruger kun de personoplysninger, som er nødvendige

Nye formål
Magiske Garner bruger ikke oplysningerne til andet end det de er indsamlet til.

Lovlig behandling af personoplysninger
Da alle Magiske Garners personoplysninger er leveret af kunderne selv, vi har samtykke fra den registrerede til at opbevare og bruge oplysningerne.

Opdatering
Magiske Garner opdaterer kun kundeoplysninger i det omfang, kunden beder om det.

Sletning
Magiske Garner sletter personoplysninger, hvis kunden beder om det.
Hvis Magiske Garner ophører vil alle personoplysninger blive slettet.

Videregivelse af personoplysninger
Magiske Garner videregiver ikke oplysninger om vores kunder undtagen til vores databehandlere.

Overførsel af personoplysninger til tredjelande
Magiske Garner overfører ikke personoplysninger til samarbejdspartnere i tredjelande.

Kontaktoplysninger
Magiske Garner,
Nordrupvej 58, 4100 Ringsted,
Danmark.
Telefon:+ 45 2072 2835 og fastnet + 45 5764 0500.
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Magiske Garners kontaktoplysninger er synlige på brevpapir, hjemmeside, webshop, Facebook og Instagram samt visitkort og diverse foldere.

Oplysningspligt
Herover ligger Magiske Garners kontaktoplysninger, vores formål med indsamling af personoplysninger og retsgrundlaget, og information om Magiske Garners samarbejdspartnere (databehandlere). Typer af indsamlede oplysninger er også oplyst.

Oplysninger indhentet fra andre
Magiske Garner indhenter ikke oplysninger om vores kunder fra andre, vi har kun de personoplysninger, som kunderne selv har levet, og som er nødvendig for køb, salg og levering af varer.

Retten til at se egne oplysninger
Vores kunder kan til enhver tid få udleveret de oplysninger, de selv har givet os.

Rettelse, sletning og blokering af oplysninger
Vores kunder kan til enhver tid få rettet eller slettet deres personoplysninger.

Indsigelse
Vores kunder kan til en hver tid gøre indsigelse mod vores behandling af deres personoplysninger. Det vil gøre det svært for Magiske Garner at levere varer til dem fremover, men kunden er så velkommen til selv hente varer på vores adresse.

Dataportabilitet
Vi vil gerne give kunderne mulighed for at få overført deres personoplysninger til en anden virksomhed. Vi skal med glæde sende dem en struktureret liste over de personoplysninger vi har, dvs. navn, adresse, mail og telefonnummer.

Procedure for beskyttelse af data
Magiske Garner har ingen data på egne servere eller computere. Alle data beror hos vores samarbejdspartnere (databehandlere)

Databeskyttelsesrådgiver DPO
Vi har ikke udpeget en Databeskyttelsesrådgiver, da Magiske Garner ingen data har på egne servere eller computere. Alle data beror hos vores samarbejdspartnere (databehandlere)

Cookies
Se punkt 2 om cookies og deres formål. Der indhentes tillades til placering af cookies på hjemmesidebrugernes udstyr.

PA
Dataansvarlig
23.5.2018

 
4. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Magiske garner, skal du rette henvendelse på Telefon: 5764 0500 . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
 
Med venlig hilsen
MAGISKE GARNER fra Væv & Flet
Nordrupvej 58, 4100 Ringsted
Telefon: 5764 0500
Mobil: 2072 2835
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Sidst opdateret 02.06.2012

Vi benytter cookies på dette websitet til funktioner og statestik.