Vi har udviklet en del strikkeopskrifter til de MAGISKE GARNER. Vi bruger ofte flere kvaliteter i stikningen for at skabe strukturer og arbejder gerne med garner med forskellige egenskaber fx uld og hør, hvor ulden filter og hørren bevare sin oprindelige form.

Garner

Mange af de garne du finder hos MAGISKE GARNER er lidt anderles end dem du kan finde i en strikkeforretning. Det skyldes at firmaet er startet som et væve- og vævgarns firma, og jeg derfor har selv brugt og forhandlet garner, som bruges i håndvævning. De fleste af disse garner meget velegnede til andre håndarbejsformer.

De fleste af garnerne fra MAGISKE GARNER er forholdsvis tynde. Den skotske lambswool er fin og let, når den strikkes med én tråd. Men det fungerer også godt at blande flere tråde sammen, derfor har jeg sammensat mine farver, så de passer på tværs af kvaliteter. Når man strikker med flere tråde, er det vigtigt at være omhyggelig med, at alle tråde kommer med i hver maske.

Gode strikkepinde er en stor hjælp, og de spidse Lace fra Addi er rigtig gode til garnerne.

Strikkeopskrifter

Jeg har sammen med flere designere udviklet en del strikkeopskrifter til de MAGISKE GARNER. Der strikkes både med én tråd på fine pinde og vamset strik på tykke pinde og med flere tråde, gerne flere tråde af forskellig kvalitet, for at skabe helt unikke modeller. 

Tjek de mange opskrifter i webshoppen

Læs også om vask og opspænding.


Vi benytter cookies på dette websitet til funktioner og statestik.