Jeg  har udviklet en del strikkeopskrifter til de MAGISKE GARNER.  Vi bruger ofte flere kvaliteter i stikningen for at skabe strukturer og arbejder gerne med garner med forskellige egenskaber fx uld og hør, hvor ulden filter og hørren bevare sin oprindelige form.

Jeg  har udviklet en del strikkeopskrifter til de MAGISKE GARNER.

Mange af de garne du finder hos MAGISKE GARNER er lidt anderles end dem du kan finde i en strikkeforretning. Det skyldes at firmaet er startet som et væve- og vævgarns firma, og jeg derfor har selv brugt og forhandlet garner, som bruges i håndvævning. De fleste af disse garner meget velegnede til andre håndarbejsformer.

Langt de fleste af de MAGISKE GARNER er meget velegnede til strik. Til de fleste af garnerne har jeg lavet strkkeopskrifter.
Opskrifterne kan i de fleste tilfælde kun købes sammen med garnet. Til nogle opskrifter har jeg lavet kits, dvs at jeg har lavet en pakke med afmålt garn, opskrift og evt. perler, knapper og andet tilbehør.

Strik til hænder og hoved! Nogle af mine modeller kan udfordre på materialer og teknik. Jeg synes selv, det er sjovest at strikke, når det er lidt "svært", der skal helst ske noget, der skal være noget for både hænder og hoved. Alt for meget "fjernsysstrik" bliver kedeligt, med mindre man altså kigger fjernsyn samtidigt! Derfor hav mange projekter igang, så er der et strikketøj til en hver lejlighed og humør :-)

De fleste af garnerne fra MAGISKE GARNER er forholdsvis tynde. De tynde garner  er fine og lette, når den strikkes med én tråd. Men det fungerer også godt at blande flere tråde sammen, derfor har jeg sammensat mine farver, så de passer på tværs af kvaliteter. Når man strikker med flere tråde, er det vigtigt at være omhyggelig med, at alle tråde kommer med i hver maske.

Gode strikkepinde er en stor hjælp, og de spidse ChiaoGoo pinde er rigtig gode til garnerne.

Strikkeopskrifter

Jeg har sammen med flere designere udviklet en del strikkeopskrifter til de MAGISKE GARNER. Der strikkes både med én tråd på fine pinde og vamset strik på tykke pinde og med flere tråde, gerne flere tråde af forskellig kvalitet, for at skabe helt unikke modeller. 

Tjek de mange opskrifter i webshoppen

Læs også om  opspænding.


Modtag nyheder om nye varer, tilbud og begivenheder

SPAR FRAGTEN!

Fri GLS fragt indland
På ordre over 600 Kr.*

*Sendes som pakke uden omdeling