Er du til de lette og luftige mønstre - så er dette en workshop for dig!

 masker m muligheder 850 2

Indhold:

PerlesymfoniPå workshoppen strikker vi os gennem en serie prøver på mønstre, som er lette og luftige. Du kan bruge alle slags garner, men de lidt finere garner, klæder disse mønstre særlig godt. Når du først har fået tag på disse lange masker, vil du opdage en ny verden af mønstre som er egnede til sjaler, toppe og lette bluser eller jakker.

Vi tager udgangspunkt i nogle af de mønstre, som jeg har brugt i mine modeller, og så arbejder vi videre derfra. Og har du lyst kan du få hjælp til at gå igang med et tørklæde eller et sjal.

På workshoppen arbejder vi med alle typer af garner og kvaliteter og går heller ikke af vejen for at bruge perler eller metaltråd. Pindestørrelser fra tykkelse ca. 2,5 til 20!

Du skal medbringe papir, blyant målebånd, et udvalg af stikkepinde i forskelige størrelser, og garn i fine kvaliteter eller bare noget garn, du har lyst til at bruge.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe garner og kits på workshoppen!

viftemonster  blomstereng 200  SPIRILLER 200 lille sky 200

Varighed:
2-4 timer eller efter aftale.

Forudsætninger:
Ingen særlige, du skal bare kunne strikke ret og vrang.

Ringsted
Workshop i Ringsted Jeg har lokale til at holde workshop for max 8 deltagere.
Ring 2072 2835 eller mail for flere oplysninger.

Rundt omkring i landet
Jeg tager gerne ud i foreninger, klubber m.m. - bed jeres lokale strikkeklub/bibliotek eller husflidsforening om at arrangere et forløb. Ring 2072 2835 eller mail for flere oplysninger.

Flere oplysninger på telefon 20 72 28 35 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi benytter cookies på dette websitet til funktioner og statestik.

SPAR FRAGTEN!

Fri GLS fragt indland
På ordre over 600 Kr.*

*Sendes som pakke uden omdeling