Med cirklen som udtangspunkt konstruerer vi andre former – trekanter, firkant, halvcirkel mm.

indskrevencirkel   svirveludtagninger     stjerneogtamp1 

Først lidt tegnesjov med passer. Vi tegner en cirkel, og ud fra den andre former. Disse former bliver så udgangspunkt for forskellige sjalskonstruktioner, en fuld sol, en halvcirkel, et kvadrat eller en trekant.

Herefter strikker vi prøver. Cirker, hvor udtagningerne kan lægges, så der dannes mønstre fx spiral cirkler, stjerne mm. Dette kan faktisk sættes på en formel, så man slipper for selv at lave beregningerne!  og vi kigger lidt på hvordan udtagninger kan placeres i trekantformer mm.

- og hvad kan alt dette så bruges til ? Strik en stor cirklel eller trekant til et sjal eller strik mange små og sy eller hækl dem sammen til et større sjal. Vi strikker på en rundpind eller med 4 eller 5 strømpepinde.

Materialerne kan være alt fra uld til metaltråd, du medbringer de garner, du vil arbejde med og pinde, rundpinde og strømpepinde.

På workshoppen vil jeg også gennemgå forskellige opslagninger, udtagninger, kantafslutninger, sammensyning mm, som er relevante i denne sammenhæng.

Målet med workshoppen er at vise flere metoder til konstruktion af sjaler og tørklæder.

Varighed
3-6 timer eller efter aftale. (max 12 personer).

Forudsætninger
Du skal kunne strikke ret og vrang, og det vil være godt, hvis du kan strikke på 4 pinde – ellers kan du få det lært! 

Medbring
Medbring papir, blyant, passer hvis du har en, lineal, et udvalg af strikkepinde i forskelige størrelser, og garn i kvaliteter du har lyst til at arbejde med, gerne i flere farver.

Du kan selvfølgelig købe garner og kits på workshoppen!

Flere oplysninger på telefon 2072 2835 eller mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ringsted
Workshop i Ringsted
Jeg har lokale til at holde workshop for max 8 deltagere. 
Ring 2072 2835  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for flere oplysninger.

Rundt omkring i landet
Jeg tager gerne ud i foreninger, klubber m.m. - bed jeres lokale strikkeklub/bibliotek eller husflidsforening om at arrangere et forløb.
Ring 2072 2835  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for flere oplysninger.

Tjek også  min kalender for planlagte workshops.

Vi benytter cookies på dette websitet til funktioner og statestik.

SPAR FRAGTEN!

Fri GLS fragt indland
På ordre over 600 Kr.*

*Sendes som pakke uden omdeling