Rundstrikning på rundpind eller strømpepinde, mange sjove muligheder....

icord2i   Icord       helix     
Indhold

Vi varmer op med at strikke en hestetømme, I-cord, tubestrik, pølse eller rouleau - kært barn mange navne.
Denne teknik er så superanvendelig, strik en lang hestetømme og brug den som halspynt, armbånd, bindebånd eller ....  Her kan man finde anvendelse for mange smukke garner - eller rester!
Men den er måske endnu mere brugbar som egkant, eller som en del af en opslagning eller aflukning, faktisk er den en af mine farvoritaflukninger!

kakkerHerefter skal der lidt flere masker i arbejde. Vi skal strikke en helixspiral. Den strikker vi med flere farver - én ad gangen, og denne prøve kan du anvende til fx pulsvarmere, og så er denne teknik også god til at få bugt med en del rester. 

På workshoppen gennemgår jeg også små fif, fx viser jeg, hvordan du strikker rundt i striber uden at få hakker i overgangen, hvordan du lukker af uden at få en grim overgang og hvordan du strikker magic loop med 2 rundpinde  - eller med bare én rundpind, hvordan du slår op i ret og vrang mm.

Målet med workshoppen er at give fif og inspiration til at strikke rundt enten med rundpinde eller stømpepinde.

Varighed
2-4 timer. (max 12 personer).

Forudsætninger
Du skal skal kunne strikke ret og vrang, og det vil være godt, hvis du kan strikke på 4 pinde – ellers kan du få det lært! 

Medbring
Du skal medbringe garn i nogle kvaliteter, du har lyst til at bruge, gerne flere farver og et udvalg af stikkepinde i forskelige størrelser både strømpepinde og rundpinde, som passer til garnet.

Du kan selvfølgelig købe garner og kits på workshoppen!

Flere oplysninger på telefon 2072 28350 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ringsted
Workshop i Ringsted
Jeg har lokale til at holde workshop for max 8 deltagere. 
Ring 2072 2835  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for flere oplysninger.

Rundt omkring i landet
Jeg tager gerne ud i foreninger, klubber m.m. - bed jeres lokale strikkeklub/bibliotek eller husflidsforening om at arrangere et forløb.
Ring 2072 2835  eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for flere oplysninger.

Tjek også  min kalender for planlagte workshops.

Vi benytter cookies på dette websitet til funktioner og statestik.

SPAR FRAGTEN!

Fri GLS fragt indland
På ordre over 600 Kr.*

*Sendes som pakke uden omdeling